Logo

Landelijk Ouderpanel: denk jij met ons mee?

Landelijk Ouderpanel: denk jij met ons mee?

Welke vragen heb jij over het opvoeden van en onderwijs voor jouw kinderen? Wil jij helpen dit goed in kaart te brengen? Meld je dan aan voor het Landelijk Ouderpanel!

Waarom een Landelijk Ouderpanel?

Dit panel is een gezamenlijk initiatief van de Opvoedinformatie Nederland (de organisatie achter deze website) en Ouders & Onderwijs. We willen graag weten welke vragen jij hebt over opvoeden en onderwijs, welke informatie je nodig hebt en wat jouw ervaringen zijn. Op die manier kunnen wij de informatie voor ouders over opvoeden en onderwijs verbeteren en brengen we de mening van ouders over het onderwijs en beschikbare (opvoed)informatie in kaart. Dat nemen we mee in onze gesprekken en contacten met professionals, overheid en politiek.

Wij hopen dat jij je wilt aanmelden voor dit panel en daarmee de stem van de ouders versterkt!

Hoe werkt het Landelijk Ouderpanel?

  • We vragen bij je aanmelding om een paar gegevens over je gezinssituatie.
  • Je antwoorden blijven uiteraard anoniem en we garanderen dat deze niet worden gebruikt voor andere doeleinden.
  • Als panellid ontvang je een paar keer per jaar per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een online onderzoek. Meestal is dit een vragenlijst, maar het kan ook een poll zijn of een korte online discussie. Hoe vaak je wordt uitgenodigd kan afhangen van je gezinssituatie. Voor een onderzoek over pubers zullen we bijvoorbeeld geen panelleden uitnodigen met jonge kinderen.
  • Je bent geheel vrij om deel te nemen aan onze onderzoeken, er is geen enkele verplichting. Je kunt je ook op elk moment uitschrijven.
  • Van de resultaten ontvang je steeds een terugkoppeling. Zo blijf je op de hoogte wat wij hebben gedaan met jouw mening.

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via contact@opvoedinformatie.nl of 088 - 11 80 200.

Deel deze informatie via social media